U/17 landsholdet vandt 6-1 over Slovakiet

image
Maria Herdel
22. september 2016 kl. 13:59
Af Maria Herdel, U/17 landsholdsspiller og topscorer i U/18DM

I tirsdags spillede vi vores første EM kvalifikationskamp, og modstanderen var Slovakiet. Rikke, Maria og (Katrine Kleven, spiller pt. i Vejle BK) startede inde i kampen, og var de eneste Lyseng spillere der kom i spil.

Kampen startede godt ud og efter cirka 14 minutter spillet kom vi foran 1-0 på et mål af debutanten Emma Snerle. Hurtigt gik det for bare få minutter senere kunne Emma Snerle score sit andet landsholdsmål og derved bringe Danmark foran med 2-0.
Kort tid før første halvlegs slutfløjtet, kunne Cecilie Johansen bringe os foran 3-0.

Efter pausen var det Slovakiet der kom bedst for start, for allerede 4 minutter inde i 2. halvleg reducerede de til 3-1. Efter deres mål, havde de ikke bolden meget, og havde derfor heller ikke mange chancer. Vi havde derimod alt spillet og havde MANGE chancer, som vi dog ikke fik udnyttet 100%. Dajan Hashemi kunne dog alligevel,  kort efter Slovakiets mål, bringe os foran yderligere med 4-1.
Der gik ikke lang tid før indskifteren Malaika Hashmi scorede på et hjørnespark til 5-1. I det 80' minut scorede jeg/Maria Herdel, efter en fantastisk assist fra Rikke Madsen til 6-1. Dette blev også kampens resultat.

I dag torsdag spiller holdet mod Israel og her skal Pernille Stenstrup Petersen have debut.